Centrul Apicol Yamada S.A. Inapoi

Cuvânt de salut
Fondare, spirit
Afaceri
Linii generale
Contribuţii
Biblioteca albinelor
Concursul de poveşti şi cărti ilustrate cu albine
Ecoşcoală
Lecţii despre albine
Seminar cultural
Activităţi de împădurire
Impăduriri în Nepal
Impăduriri în Mongolia Interioară
Pentru copiii copiilor copiilor noştri
Contribuţii pentru mediu
Centrale eoliene
Centrale solare
Păşunea albinelor

Noutăţi
Angajări
Informaţii
Doar pentru limbile engleză, chineză şi coreeană.
Cumpărături
Totul despre albine
Păşunea albinelor

Păşunea albinelor, unde am efectuat plantări de plante melifere în vederea restaurării unui mediu natural abundent

In prezent, flora meliferă se împuţinează, iar pădurile se degradează in fiecare regiune. Noi, care am învăţat despre importanţa naturii în cadrul activităţilor din apicultură, continuăm a face felurite eforturi în speranţa de a restaura abundentul mediu natural de odinioară.
Una dintre direcţii este revitalizarea zonei dealului Satoyama (aproximativ zece hectare) din Tsuchii, Kagamino, aflat nu departe de companie. De asemenea, de şase ani încoace, compania noastră a organizat o "ecoşcoală", unde în fiecare an am invitat pe acest deal copii pentru a lua contact cu munca de apicultură.
Odinioară, dealul Satoyama era strâns legat de viaţa oamenilor ca fiind locul de unde se adunau vreascuri şi lemn pentru cărbuni, se culegeau plante de munte şi ciuperci, însă în nimeni nu mai trage foloase de la el. In scopul de a sufla o nouă viaţă peste acest deal, compania noastră dezvoltă un proiect de creare a unei păduri cu floră meliferă variată.
Pe 29 aprilie, ziua naţională a verdeţii, angajaţii companiei noastre au plantat puieţi de mandarin şi cais oriental,renglote şi castanopsis sieboldii. Mai apoi am plantat circa treizeci de mii de puieţi de cireş sălbatic, salcâm, magnolie, shina si kuroganemochi. Cu siguranţă că în câţiva ani dealul se va preface într-o pădure unde vor zumzăi albinele.
In scopul de înmulţire a florei melifere, compania noastră a plantat felurite plante precum coşaciul, salcâmul, floarea-soarelui, trifoiul, în regiunile din nordul prefecturii Okayama din jurul Kagamino. Dorim ca acest teritoriu, botezat de noi "păşunea albinelor", unde omul natura şi albinele trăiesc în simbioză, să ofere vizitatorilor săi ocazia de a se relaxa în contact cu natura.

linie podoaba

Spre prezentarea activităţilor

 
Copyright(C)2004 toate drepturile rezervate C.A.Yamada Sus