S.A. Centrul Apicol Yamada Inapoi

Cuvânt de salut
Fondare, spirit
Afaceri
Linii generale
Contribuții
Biblioteca albinelor
Concursul de povești și cărti ilustrate cu albine
Ecoșcoală
Lecții despre albine
Seminar cultural
Activități de împădurire
Impăduriri în Nepal
Impăduriri în Mongolia Interioară
Pentru copiii copiilor copiilor noștri
Contribuții pentru mediu
Centrale eoliene
Centrale solare
Pășunea albinelor

Noutăți
Angajări
Informații
Doar pentru limbile engleză, chineză și coreeană.
Cumpărături
Totul despre albine
Centrale solare

In luna octombrie 2005, cea mai mare centrală solară din provincia Chugoku!
Centrale electrice solare
Panoul solar instalat în clădirea companiei noastre.

Punctul de plecare a Centrului Apicol Yamada este apicultura, prin care trăim împreună cu natura.Ca susținători ai crezului nostru de "trai în armonie cu natura", noi avem răspunderea de a transmite natura frumoasă copiilor noștri din viitor, fără a o schimba.

In martie 2000m, noi am instalat în clădirea fabricii noastre o centrală electrică solară ( cu o capacitate maximă de 60kW), care furnizează o energie curată, folosindu-se de natură fără a-i produce daune.
Prin adăugarea de alți 60kW în 2001 și încă alți 60 în 2004, în prezent centrala noastră solară are o capacitate de 180kW. Prin creșterea capacității, sistemul nostru a ajuns cel mai mare din provincia Chugoku.

Centrala solară e compusă din 1020 de panouri solare, furnizând 170,000 kWh anual.Această energie acoperă consumul de energie electrică al companiei noastre (iluminare, etc.) în proporție de 70%.
Prin aceasta, s-a redus emisia zilnică de dioxid de carbon cu o cantitate echivalentă cu cea absorbită de peste 300 de ulmi înalți de zece metri, ceea ce înseamnă 110,000 de ulmi pe an.

Pe panoul de afișare a condițiilor de funcționare aflat la intrarea în companie sunt prezentate cantitățile de energie electrică furnizată și condițiile meteorologice.

 

 

 

Inapoi

 
Copyright (C)2004 toate drepturile rezervate C.A.Yamada. Sus